Review: Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish

Het budget make-upmerk Catrice is met een nieuw lipproduct uitgekomen: Made To Stay Smoothing Lip Polish. Catrice beschrijft het als een 3-in-1 product dat tot wel 8 uur zal blijven zitten. Ik was erg benieuwd en heb ze meteen uitgebreid getest.

Wat houdt een 3-in-1 product precies in? Catrice beweert dat de lip polishes 3 verschillende eigenschappen hebben: de kleurintensiteit van lipstick, de lange houdbaarheid van een lip stain en de glans van een lipgloss. De applicator heeft een aparte vorm en zorgt ervoor dat je de polish gemakkelijk aanbrengt.

De gekke vorm van de applicator werkt fijn. De lip polish blijft in de ‘deuk’ van de applicator zitten, waardoor je hem egaal aan kunt brengen.

De collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren. Ik heb 3 kleuren getest: 010 ‘Rose-Wood If She Could’, 050 ‘Megan Fuchsia’ en 030 ‘Strawberry’s Secret’.

Dit zijn mijn lippen zonder lipproducten

Dit is 010 ‘Rose-Wood If She Could’, een naturel kleurtje met een kleine gouden glitter. De kleur is niet heel spannend of bijzonder. Het is een typische my lips but better-kleur.

Dit is 050 ‘Megan Fuchsia’ een roze framboos kleur zonder enige shimmer of glitter. Ik vind hem echt gorgeous! De kleur blijft lang zitten en is werkelijk waar prachtig!

De laatste kleur die ik aan jullie kan laten zien is 030 ‘Strawberry’s Secret’. Ik snap alleen de naam niet helemaal, want de kleur neigt meer naar zalmroze. Ik vind het een mooie, maar geen bijzondere kleur.

Wat belooft Catrice: Catrice beschrijft de Made To Stay Smoothing Lip Polishes als: ‘Prachtige, heldere kleuren die tot wel 8 uur blijven zitten, de lippen niet uitdroogt en die geen plakkerig gevoel achterlaat’.

Mijn conclusie: Ik vind vooral de frambooskleur heel mooi en de finish van de lip polishes is echt prachtig! Ze voelen heel fijn op de lippen aan, zijn super glossy en geven gelukkig geen plakkerig effect. Helaas houden de lip polishes het geen 8 uur vol op mijn lippen, tenzij je niets eet of drinkt. Na een hapje en een drankje is de kleur zo goed als verdwenen en moet ik ‘m opnieuw aanbrengen. Je kunt de Made To Stay Smoothing Lip Polishes van Catrice vinden bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,99.

 

Comments

comments