Review: Colour rush 60 seconds nail polish

De nieuwe Rimmel London-nagellakjes in opvallende kleuren, bedacht door Rita Ora, liggen vanaf mei in de winkels. Ik ben heel benieuwd naar deze nagellaklijn, daarom ga ik deze lakjes testen. Nieuwsgierig naar het resultaat?

Het zijn 12 verschillende nagellakjes, 6 warme kleuren en 6 koele kleuren. De dop is voorzien van een afbeelding van Rita Ora, dit ziet er heel leuk uit. Daarbij heb ik nu ook Rita’s handtekening, want die staat ook op de afbeelding. Awesome!

Dekkende nagellak of niet?
De nagellakjes beloven in één laagje te denken, maar is dit ook echt zo?


De nagellaknamen van duim naar pink: Lose Our Lingerie #203, White Hot Love #703, Let’s Get Nude #513, Breakfast In Bed #873, Pillow Talk #853

Op de linkerafbeelding zie je 1 laagje en op de rechterafbeelding 2 laagjes. Met 2 laagjes is het mooier, maar één laagje ziet er ook prima uit. Ik vind alleen het nude kleurtje (513: Let’s get nude) tegenvallen. Ik kan mijn witte nagelrandje nog door de nagellak heen zien. Na twee laagjes vind ik het wel een leuk kleurtje! Helaas nog steeds niet helemaal dekkend.


De nagellaknamen van duim naar pink: Raw As Night #303, Don’t Be Shy #323, Blindfold Me Blue #823, Midnight Rendezvous #613, Oragasm #403

Bij de warmere kleuren is de laag in één keer goed dekkend, beter dan bij de koele kleuren. Ondanks de mooie dekkende laag, vind ik 2 laagjes mooier. Zo blijft de nagellak ook langer zitten.

Droog na 60 seconden?
Zal de cute nagellak echt na 60 secondes droog zijn?


Yes! De nagellak is écht na 60 seconden droog. Superhandig voor als je nog even snel je nagels moet  lakken.

My favorites


Mijn 4 favorieten (namen van boven naar beneden): Lose Your Lingerie #201, Pillow Talk #853, White Hot Love #703, Raw As Night #303. Ik ben echt verliefd op deze kleurtjes.
Rita heeft de leuke namen bedacht. Haar favoriete kleur is White Hot Love. 

De nagellak van Rita Ora is vanaf mei te koop voor €3.99

Comments

comments