Review: BE Creative Make Up DAYDREAM quad + LE Intense Lipstick

Als het aan BE Creative Make Up ligt, zien we heel veel kleur deze zomer. Speciaal daarom komt BE met kleurrijke oogschaduw quads en een vrolijke lipstick in een speciale limited edition verpakking. 

Het DAYDREAM Quad


Aanschouw hier het DAYDREAM Quad! Een mooie combinatie van felle, maar ook zachte tinten voor een gevarieerde look.


Het oogschaduw quad ziet er heel mooi uit. De verpakking is stevig en compact, en de combinatie van kleuren is mooi. Wel is het jammer dat er een lichtroze en een perziktint in het doosje zit. Ik had liever nog een ander lekker fel kleurtje gezien.

Hierbij de swatches. Je kunt zien dat de oogschaduw mooi gepigmenteerd is. Vooral de donkerblauwe vind ik echt prachtig.


De oogschaduw werkt echt prima. De kleuren brengen fijn aan en je kunt er goed mee variëren. Ik heb bij de bovenstaande look de perziktint op heel mijn ooglid aangebracht, de donkerblauwe als eyeliner en de turquoise onder mijn oog.

LE Intense Lipstick

Naast het DAYDREAM palette heeft BE ook een prachtige LE lipstick uitgebracht. Het is de Intense Lipstick in de kleur 018 Change. De lipstick zat al in de vaste collectie van BE, maar heeft nu een speciale verpakking gekregen. De huls is vrij zwaar en geeft een luxe gevoel. De dop sluit magnetisch.

Hierbij de swatch van de lipstick. De lipstick is eerder sheer dan gepigmenteerd, maar wel heel mooi. Toen ik hem swatchte moest ik meteen denken aan een andere (veel duurdere) lipstick. Hmm… Dupe Alert!


En hier de lipstick op mijn lippen. Wat een prachtige kleur! De lipstick brengt gemakkelijk aan en glijdt smooth over de lippen.


Ik ben erg tevreden over de BE Creative producten. BE is sinds afgelopen jaar verkrijgbaar bij  Ici Paris XL. Het palette kost €17,99 en de lipstick is tijdelijk verkrijgbaar voor €19,95. Ik moet eerlijk zijn, ik vind de producten toch aardig aan de prijs voor wat je krijgt. Ik ken goedkopere lipsticks en palettes met ongeveer dezelfde kwaliteit. Alsnog vind ik het heel fijne producten en de lipstick is echt één van mijn favorieten!

Comments

comments