Review: DA Fruity Stars Poeder Gezichtsmasker

Ik ben altijd al benieuwd geweest naar de werking van poedermaskers. Ik testte het ‘DA Fruity Stars poeder gezichtsmasker’ uitgebreid.


Dit is de verpakking van het masker: vrolijk en aantrekkelijk! Op de achterkant van het masker staan de ingrediënten en de gebruiksaanwijzing. Het masker moet zorgen voor cel-vernieuwing en voor het verwijderen van  onzuiverheden en dode huidcellen. Let’s test it!


Als eerste is het belangrijk om je haren uit je gezicht te houden. Zo voorkom je dat het masker in je haar gaat zitten.

Verwijder nu al je make up.

Ik vond het lastig om in te schatten hoeveel water je bij het poeder moest doen. ‘Een scheutje water’ is voor mij meer dan een paar druppels. Helaas deed ik er dus veel te veel water bij… Gelukkig was het masker nog wel te gebruiken. Tip: voeg water druppel per druppel toe.


En dit is hoe het masker er close-up uitziet. Deels poederig, deels creamy. De geur van het masker is in elk geval heerlijk!

Breng nu het masker aan over heel je gezicht. Ik doe dit met een kwast, maar het kan natuurlijk ook met je vingers. Vermijd de lippen en ogen.


Zet nu de timer aan voor 10 minuten en relax!


Dit masker maakt wel een enorme bende. Alles zat onder het poeder…

Verwijder na ongeveer 10 minuten het masker. Ik heb het verwijderd nadat het helemaal was opgedroogd. Het masker wordt keihard en hierdoor kun je je gezicht nauwelijks bewegen. Dit was een heel apart, maar grappig gevoel.


Mijn huid is echt baby-zacht geworden door dit masker, heerlijk! Ondanks de troep en mijn fout om er te veel water bij te gooien, zou ik dit masker nogmaals kopen. Het DA Fruity Stars Poeder Gezichtsmasker is voor slechts € 1,09 bij DA Drogist te koop.

Comments

comments