Review: Essence Like Best Friends Forever Parfum

Yay! Essence heeft weer een nieuw luchtje in de schappen liggen: Like Best Friends Forever. Een kleine ode aan alle beste vriendinnen ter wereld (Ja: ook aan jouw BFF!). Ik mocht aan deze nieuwste aanwinst snuffelen.

Eerste indruk? Wat een gezellige verpakking met al die paars- en blauwtinten! Enne: niet te vergeten dat schattige strikje aan de voorkant. Zelf heb ik het kleine formaat (10 ml, €3,29) die dus super makkelijk mee te nemen is in je tas, wanneer jij en je beste vriendin weer eens een sleepover hebben. Er is ook een groter formaat, wat weer mooi is om cadeau te doen (50 ml, €6,99).


Maar nu natuurlijk het belangrijkste: hoe ruikt het luchtje zelf? Als ik het zelf mag beschrijven heeft de Essence Like Best Friends Forever een warme, fruitige geur. Volgens de omschrijving komt dit door de ingrediënten zoals perzik, rode appel en rozen die in dit parfum zijn verwerkt. Ook ruik je een beetje mandarijn, vanille en sandelhout in verwerkt. Hmm! Hoezo cadeau doen aan mijn BFF? Dit luchtje hou ik lekker zelf.


Fun fact: Met dit parfum steun je ook indirect het goede doel. De verpakking is namelijk gemaakt van duurzaam materiaal én Essence steunt met een deel van haar opbrengst diverse milieuprojecten. Het goede doel steunen was nog nooit zo easy.


Hebben jullie Essence Like Best Friends Forever parfum al gespot?

Comments

comments