Review: Essence Liquid Ink Matt & High Shine Eyeliner

Nieuw in het Essence schap zijn deze ‘Liquid Ink Matt & High Shine Eyeliners’. Ik gebruik altijd eyeliners van Essence en was erg benieuwd naar deze nieuwe varianten. Ik heb ze uitgebreid getest en vergeleken.


Hier zie je de eyeliners naast elkaar. Het enige verschil dat ik kan zien is de lengte van het kwastje. De matte variant heeft een langer kwastje, waar je dunnere lijntjes mee kunt zetten.


Hier zie je de swatches van de eyeliner. Duidelijk één volledig matte en één shiny eyeliner. Mooi gedaan Essence!


Het aanbrengen gaat gemakkelijk en er zit precies genoeg product op het kwastje om een mooie eyeliner te kunnen zetten. Ik vind het effect van de matte echt prachtig! Hoe classy is dit?


Het enige probleem dat ik met de matte eyeliner heb, is dat hij ‘breekt’. Het valt van veraf niet op, maar toch vind ik het jammer. Vooral omdat de eyeliner zo mooi mat is en fijn aanbrengt.


Zoals we van Essence kunnen verwachten zijn deze eyeliners lekker budgetproof. Ze kosten €2,89 per stuk. Dus als je op zoek bent naar een budget eyeliner raad ik deze zeker aan! Toch jammer van het ‘breken’ van de matte eyeliner, let hier dus op bij het aanbrengen.

Comments

comments