Review: Essence Nail Art Foils & Transfer Solution

Soms komt een merk met een product waar ik zó benieuwd naar ben dat ik het meteen wil testen. Zo ook de nieuwe Essence Nail Art Foils. Essence maakt het mogelijk om dit prachtige, chromen effect op je nagels te maken. En ik laat je zien hoe dit precies werkt! .


Wat je nodig hebt voor dit effect:
-Essence Nail Art Hello Foils Transfer Solution
-Essence Nail Art Hello Foils Graffiti Look Nails Foils
-Nagellak naar keuze
-Basecoat


Dit is hoe de Essence Nail Art Hello Foils Graffiti Look Nails Foils (ja, dat is een hele mond vol!) eruitzien. In de verpakking zitten twee verschillende soorten folie. Beide folies hebben een glimmende kant met design en de andere kant heeft een matte, gelige gloed.


Gebruik een basecoat en lak hierna je nagels in een leuk kleurtje. Ik koos voor de Essence Colour & Go in 146 ‘That’s what I mint’.


Knip eerst de transfer foil in de juiste maat. Lak nu je nagel met een dun laagje van de transfer solution en laat dit 90 seconden drogen.  Leg hierna het stukje folie op de nagel en druk dit goed aan.


Oké, dit ging helemaal mis… Ik vond het heel lastig om te wachten tot m’n nagellak droog was. Dan krijg je dus dit! Heb wat geduld en laat je nagellak volledig opdrogen, anders trekt de transfer foil de nagellak mee.

Natuurlijk gaf ik niet op! Zorg ervoor dat je nagellak 100% droog is en dat je ook de transfer solution 90 seconden laat drogen. Ik vind het effect echt prachtig en na even oefenen had ik mijn volledige hand gedaan.


Zoals je kunt zien is het effect heel apart. Je nagels lijken net chroom en heel luxe. Ook dit Essence product is een aanrader. Je kunt ongeveer 30 vingers doen met de transfer foils, mits het in één keer goed gaat, natuurlijk! De foils kosten € 1,49 voor een set van 2 kleuren, verkrijgbaar in 3 soorten en de transfer solution kost € 1,89.

Comments

comments