Review: Etos Blush sticks

In augustus is Etos uitgekomen met gloednieuwe Blush sticks. Etos beloofd dat de blush sticks zorgen voor een matte en natuurlijke blos op de wangen met een long lasting effect. Voor iedere huid tint zal er een perfecte kleur in de collectie zitten. Ik was erg benieuwd en heb de blushes uitgebreid getest.


Dit zijn de vier kleuren die worden verkocht. De kleuren hebben geen namen, maar zijn genummerd van 001 tot 004.


De verpakking is fijn en werkt efficiënt. De blushes worden netjes beschermt met een plastic kapje die je over de blush kunt schuiven, voor je de dop erop doet.


En dit is hoe de stick er uitgedraaid uitziet. De stick heeft een fijn formaat en is makkelijk te gebruiken.

Swatches: 001, 002, 003, 004. Zoals je kunt zien zijn de blushes heel fijn gepigmenteerd. Ze geven mooi kleur af en brengen egaal aan.


Etos Finishing powder € 4.99


Om de blushes nóg beter op hun plek te houden kun je een transparante poeder over de wangen aanbrengen. De Etos Finishing powder zorgt ervoor dat de kleurovergang van de verschillende make-up producten wordt verzacht.

Zoals je kunt zien laat de poeder geen witte waas achter en wordt de blush mooi gefixeerd.

Gebruik:

Breng een beetje van de blush op de appeltjes van je wangen aan en blend dit hierna met je vingers. Hierna breng je een transparante poeder aan en je bent good to go. De Etos Blush sticks zijn echt heel gemakkelijk in het gebruik en blijven lang zitten. Ik ben heel enthousiast over deze blushes en kleur 001 is voor mijn lichte huidskleur echt perfect! De Blush sticks zijn voor €4.99 bij de Etos te koop.

Comments

comments