Review: ‘gel’ nagels van L’oréal

Onlangs was mijn zusje jarig. Zij kreeg deze nagellakjes als cadeau. Dit is geen gewone nagellak, maar ‘gel’ nagellak. Meestal heb je voor gelnagels een speciale lamp nodig, maar bij deze nagellak hoeft dat niet.


Wat mij als eerste opviel was de aparte verpakking van de nagellak. Ik dacht eerst dat het zoals een mascara met twee kanten zou werken. Dat je gewoon het dopje eraf draait. Maar dat is niet het geval. Je trekt de potjes eruit, en dan heb je ineens twee losse nagellak potjes.


Mijn zusje heeft twee verschillende kleuren gekregen: #006 Double Entendre en #005 Irresistible Bonbon.


De nagellak breng je aan in twee simpele stappen. Vandaar natuurlijk de twee aparte nagellak potjes. Bij de eerste stap breng je gewoon de kleur aan en bij de tweede stap een soort van top coat.


Zo ziet de rode kleur eruit. Ik vind het mooi, maar zal het ook lang blijven zitten?

Na 1 week zien mijn nagels er zo uit. Ik douche elke dag en was mijn handen erg vaak. De randen zijn er afgebladerd maar vergeleken met ‘normale’ nagellak na een week vind ik het er nog redelijk goed uitzien.

Comments

comments

Tags