Review: haarmasker van The Body Shop

Statisch en droog haar is het soort haar dat ik vooral in de winter heb. Dat is natuurlijk drie keer niks! Daarom probeer ik een haarmasker van The Body Shop. En nu maar hopen dat het werkt! Ik geef een review over dit haarmasker.


De verpakking maakt meteen duidelijk dat er geen siliconen, geen parabenen en geen kleurstoffen in het haarmasker zitten. Altijd fijn om te weten! Je hebt twee varianten van het masker, een voor geverfd haar en een voor ongeverfd haar. Ik gebruik het masker voor ongeverfd haar.

De winkelmedewerkster gaf mij advies. Zij zei dat ik het beste het haarmasker ‘s avonds op handdoekdroog haar kan aanbrengen en het dan ‘s ochtends moet uitspoelen onder de douche. Maar, zei ze, je kunt het haarmasker ook overdag aanbrengen. Het haarmasker ziet er niet vettig uit als je haar is opgedroogd. Het ziet er wel anders uit dan normaal, maar het lijkt meer alsof je haar een beetje vochtig is. Je kunt het natuurlijk eerst een keer op een luie zondag proberen, om te kijken of je het ook een keer naar je werk kunt ‘dragen’.

Het haarmasker voelt zachtjes aan en het ruikt ook heel lekker! Ik breng het alleen op mijn haarpunten aan.

Hier is mijn haar nat, en zit het masker in de haarpunten. Wat ruikt dat lekker!

Ik heb mijn haar even snel onder de kraan natgemaakt, omdat ik anders twee keer op een dag moest douchen. De volgende ochtend heb ik het eruit gewassen.

Het resultaat na een nachtje? Mijn haar voelde zacht, maar eigenlijk viel het resultaat ook weer tegen. Ik had niet echt het gevoel dat het heel erg heeft geholpen. Mijn haar voelde nog steeds best droog aan. Wel minder droog, maar nog niet super.

Toen ik het masker meerdere dagen had aangebracht was het droge aan de onderkant wel redelijk verminderd! Het voelt sowieso heel goed om af en toe mijn haar een treatment te geven.

Het is dus wel een fijn haarmasker, maar ik had er zelf meer van verwacht.

Comments

comments