Review: Hair Chalk Primark

Tijdens een bezoekje aan Primark kocht ik deze Hair Chalk set voor €4,50. Binnenkort heb ik een themafeestje en kan ik dit goed gebruiken! Ik heb een keer een gelijkwaardig product geprobeerd dat prima werkte, maar helaas een stuk prijziger was. Hopelijk werkt deze van de Primark ook prima!

De Hair Chalk kun je bij Primark in verschillende kleuren kopen. Op de verpakking staat dat je je haar eerst vochtig moet maken en de krijtstukjes in de klem kunt schuiven. Ik pakte een klein plukje en begon het krijt over mijn haar te strijken. Het enige wat er gebeurde was dat er wat krijt stukjes afbrokkelden en op mijn broek terecht kwamen en nauwelijks iets in mijn haar… Na enige moeite kreeg ik het voor elkaar om wat kleur op mijn haar aan te brengen wat er nou niet echt mooi uit zag. Het waren ook vooral brokjes krijt en alles plakte vies aan elkaar. Bij andere haarplukjes probeerde ik het zonder mijn haar vochtig te maken en dat werkte al wat beter.

 

Nadat ik mijn haar had gekleurd stond er op de verpakking dat ik haarlak moest gebruiken om de kleur langer te behouden. Vervolgens kan ik het krijt gewoon uit mijn haar wassen.

Nadat ik wat haarlak had gebruikt zag het er nog steeds niet uit. Ik heb uiteindelijk de krijt met mijn handen over mijn haar moeten verdelen om nog enig resultaat te krijgen. Nadat ik mijn haar vijftien minuten had laten ‘drogen’ ging ik het borstelen, aangezien er hier en daar door de Hair Chalk wat klitten in zaten. Je ziet het al aan het eindresultaat: mijn haar ziet er verschrikkelijk droog uit met bijna geen kleur. Ontzettend jammer!

Helaas is de Hair Chalk van Primark geen aanrader en kun je net zo goed krijt gebruiken van zo’n €1 euro.

Comments

comments