Review: Hema Longer Lasting lipstick

Mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte rode lippenstift kwam tot een eind toen ik de Longer Lasting Lipstick van Hema ontdekte. Deze lippenstift is écht longer lasting, ik hoef hem amper bij te werken en hij geeft niet af.

Ik ben in het bezit van de nummers 04 en 06. De kleur 04 is een ietwat bruinere kleur, prachtig voor als je huidskleur iets donkerder is. Voor jullie test ik de kleur 06 uit: een matte, dieprode kleur die ook wel wat weg heeft van Riri Woo uit de collectie van MAC Cosmetics.

De verpakking van de lipstick stelt niet zoveel voor. Door de witte letters op de mat zwarte verpakking zie je meteen dat de lipstick van Hema is. De kleuren in deze Longer Lasting lijn hebben geen bijzondere namen, elke lipstick heeft een ander cijfer.

De lipstick is diep rood. Écht diep rood. Dit belooft wat!

Wauw! De lippenstift is dieprood en de kleur ziet er super intens uit. Hij zit muurvast op mijn lippen en geeft niet af als ik er met mijn vinger tegenaan dep. Dit had ik niet verwacht!

Ondanks dat de lipstick mat is, glijdt hij over mijn lippen wanneer ik hem aanbreng. Hij voelt prettig aan, droogt mijn lippen niet uit en plakt niet. Eén laagje is voldoende, als je hem te dik aanbrengt gaat hij wel plakken en droogt hij niet goed op.

Je voelt de lippenstift echt niet zitten. Na een uur vraag ik me af of er nog lippenstift op mijn lippen zit en tot mijn grote verbazing zit de lippenstift er nog precies zo op als een uur geleden!

Inmiddels is het drie uur geleden dat ik de lippenstift heb opgedaan. Ik heb een kop thee gedronken en zelfs een koekje gegeten. Zoals je op de foto ziet is de lippenstift aan de binnenkant van mijn lippen verwijderd, maar verder zit hij er nog prima op.

De lippenstift kost €3,50 en is bij alle filialen van Hema verkrijgbaar. Wat mij betreft is deze betaalbare lippenstift zeker een bezoekje aan Hema waard!

Comments

comments