Review: HEMA Pretty Lips Lipgloss met SPF 15

Nu het zonnetje nog even schijnt, is het goed om je lippen te beschermen tegen UV-straling. Vaak zijn deze producten transparant en dus boring! Gelukkig komt HEMA met de nieuwe Pretty Lips Lipgloss. Deze lippenbalsem beschermt je lippen én geeft ze ook nog eens een mooi kleurtje!


In totaal zijn er acht kleuren verkrijgbaar. Ik heb drie totaal verschillende kleuren getest, om zo goed het verschil te kunnen zien. De verpakking voelt fijn en luxe aan en de kleuren zijn gemakkelijk te herkennen aan de verpakking. Het gekke is dat HEMA deze balsems zelf beschrijft als lippenbalsems, maar op de verpakking staat dat het een lipgloss is… Beetje verwarrend! 


Dit is de kleur ‘18 Peony Fuchsia’, een mooie roze/rode kleur. De kleuren dekken semi-transparant, maar Peony Fuchsia geeft je lippen wel echt een oppepper.


De kleur ’11 Creamy Peach’ is de lichtst verkrijgbare kleur. Hij is op de lippen bijna transparant, maar geeft ze toch een heel mooi glansje. Deze kleur komt het meest in de buurt van een transparante lippenbalsem.


De laatste kleur die ik heb geswatched is ‘14 Pretty Pink’. Een barbie-roze kleur, die heel goed dekt voor een semi-transparante kleur. Helaas trekt-ie wel in de lijntjes, dus eerst even goed scrubben!


Ik ben heel enthousiast over deze lippenbalsems! Ik merk ook dat ik ze steeds vaker pak, omdat ze gemakkelijk aanbrengen, lekker naar kersensnoepjes ruiken en ook nog eens mega verzorgend aanvoelen. De Pretty Lips Lipbalms, want een lipgloss kun je ze echt niet noemen, zijn te koop voor €4,50 in alle HEMA-filialen.

Comments

comments