REVIEW: Lady’s secret

Summer is coming! En de festivals zijn alweer begonnen, wat ieder jaar betekent: blaren en pijn aan mijn voeten tijdens het dansen en van het vele lopen. Maar nope, dit jaar heb ik de oplossing gevonden, tenminste dat hoop ik. Ik testte 4 zooltjes van lady’s secret uit. Bye Bye pijn?


Ik testte de zooltjes Non Slip-zoles (grijze), de non-slip pads (bruine), de heel protectors (zwarte) en de anti-skid zole (roze) uit. De zooltjes alleen al zien er leuk uit en voelen goed. Ready om ze uit te testen.


De roze antislip inlegzolen (12,50 euro)  probeerde ik uit in mijn fav sleehakken die ik vaak aan heb tijdens een avondje uit in een strandtent. Ik heb altijd last van pijn aan mijn voeten na zo’n avond en dat komt vooral door de gladde stof van de schoen. Dus deze zolen zijn het proberen waard.


Heel makkelijk. Je trekt de plakrand los en plakt ze in je hakken. Druk ze stevig aan en zorg dat ze recht zitten. Als ik ze aantrek voelt dat al meteen zo veel beter. M’n tenen schuiven niet meer helemaal over de rand van m’n schoen en je ziet de zolen niet zitten.

Ook even geprobeerd met een panty aan (staat op de verpakking dat je voeten dan ook niet naar voren glijden) en dat is dus ook zo. Love deze zolen. Had na een avond uit een stuk minder last van mijn voeten. Maar één negatief puntje van deze zolen. Ze blijven niet goed plakken. De plakrand zou iets langer mogen zijn. De hielkant laat snel los. Next lady secret!


M’n Converse gaan zeker iedere vakantie mee en zijn mijn festival fav paar schoenen. Maar omdat ik niet vaak sneakers draag krijg ik standaard pijn aan de onderkant van mijn voeten. Dus probeerde ik deze antislip inlegzolen (8,25) uit voor dit paar schoenen. Zullen ze werken?


Deze zijn echt top! Ik dacht eerst, dat zit toch niet lekker zo’n half zooltje bij je voeten. Dus ging ik er een dagje mee shoppen, als het niks is, kun je ze er zo weer uit halen namelijk. Maar ze zijn een keeper. Je voelt ze alleen aan het begin zitten en daarna niet meer. Ook geen pijn aan m’n voeten!


De antislip zooltjes (8,25 euro) testte ik uit onder mijn alltime fav zilvere schoenen die iedere outfit een gekke draai geeft, maar ik glij nogal vaak uit met die dingen, vanwege de gladde zool.


Hmm…ik vond deze zooltjes niets. Ze bleven niet goed plakken. Ik had mijn zolen van tevoren ontvet en goed drooggemaakt, maar dat hielp niet. (wat deed ik fout?) Jammer, ik was zo enthousiast dat Lady’s secret ook antislip zolen voor gladde schoenen had. Dikke 1.


Jaaaa!!! In één woordege-wel-dig! Deze schoentjes kunnen weer afgestoft worden, want deze hielbeschermers (8,25 euro) zorgen er dus echt voor dat die vervelende rand mijn enkels niet kapot maakt.


Ze blijven goed plakken en je ziet er niks van. Maar even voor iedere schoen zo’n setje kopen.

Wat is jouw geheim om geen blaren en pijn te krijgen in die zomerschoenen? 

Comments

comments