REVIEW: L’Oréal Infallible Matte Foundation

Deze nieuwe foundation van L’Oréal ligt pas net in het schap en trekt al een tijdje mijn aandacht. Ben je benieuwd hoe deze foundation mij bevalt? Lees hier mijn review! 

De verpakking ziet eruit zoals we gewend zijn van L’Oréal: simpel maar toch chique. Infallible Matte foundation heeft een matterend effect voor normaal tot gecombineerde huid. De foundation zou tot 24 uur moeten blijven zitten op je huid, en is daarmee ook waterproef. De lichte textuur van de foundation laat de huid ademen en voorkomt een maskereffect.

Ik heb voor de kleur Beige Rose gekozen. Je kunt kiezen 6 verschillende kleuren: Vanilla, Beige Rose, Beige Doré, Honey, Amber en Sand.

De foundation is niet meer zichtbaar op mijn hand. De kleur past perfect bij mijn huid en de foundation ‘verdwijnt’ een soort van in mijn huid. Ik zie geen plakkerige laag waardoor je een masker effect krijgt. Ik ben benieuwd hoe hij het op mijn huid doet!

Toevallig heb ik last van wat rode plekjes op mijn huid, dus ik kan de foundation extra goed testen!

Ik gebruik één pompje voor mijn hele gezicht. De foundation is ontzettend goed uit te smeren en dekt ontzettend goed. De rode plekjes zijn niet meer zichtbaar op mijn huid, en ik heb niet eens een concealer gebruikt! Ik vind het resultaat ontzettend mooi. De foundation is niet 100% mat, want ik zie een kleine glans op mijn wangen.

De foundation geeft geen masker effect en geeft een natuurlijke uitstraling. Mijn voorhoofd is vooral heel erg mat, wat ik heel fijn vind. De foundation blijft gedurende dag erg goed zitten. Ik heb snel last van een glimmende huid, maar met deze foundation merk ik daar niets van. Ik ben enthousiast over de L’Oréal Infallible Matte Foundation! Je kunt de foundation kopen voor €15,99 bij de drogisterij of parfumerie.

Wat vind jij van deze foundation? 

Comments

comments