Review: M2Beauté Wimperserum

Weet je nog dat ik  een tijdje terug wimperextensions had? Mijn eigen, natuurlijke wimpers konden daarna wel een oppepper gebruiken. Daarom testte ik M2Beauté wimperserum. Benieuwd naar het resultaat? 


6 weken geleden gebruikte ik het serum voor het eerst. Dit kun je hier teruglezen.


Het werkt heel gemakkelijk! Je brengt het elke avond, op schone ogen aan als een soort eyeliner. De gel is kleurloos en je voelt het niet zitten. Wel heb ik soms last van irritaties bij mijn oog (lichte tintelingen). Over het algemeen valt het erg mee en is het volkomen pijnloos!


Na ongeveer 6-8 weken is het eerste resultaat te zien en het maximale groeipotentieel is na 16 weken bereikt. Nu, 6 weken later, wil ik je graag mijn vooruitgang laten zien.


Wauw! Impressive! En dat al na 6 weken. Ik ben heel erg benieuwd hoe mijn wimpers er over 10 weken uit zullen zien. De gaten zijn in ieder geval verdwenen en mijn wimpers zijn een stuk dikker.


Zie hier mijn ogen ook met mascara! Bizar hè? Ik ben intens gelukkig met dit wimperserum. Je betaald er € 108,- voor bij de Ici Paris XL, maar dan heb je ook wat! Zie het als één keer wimperextension + één keer opvullen. En ik denk dat je hier nog veel langer plezier van zult hebben!

Ik ben zeer tevreden over M2Beauté M2LASHES ACTIVATING SERUM, en raad het zeker weten aan!

Comments

comments