Review: Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm

Max Factor lanceert de nieuwe ‘Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm’. Een mengelmoes van een lipstick en een lippenbalsem. Lees hier de uitgebreide review.


Dit is hoe de lipstick eruit ziet. De verpakking doet me denken aan van die lipsticks die mijn moeder in de 90’s altijd gebruikte. Ik vind dit soort lipsticks erg fijn werken, omdat je het product zo een stuk preciezer kunt aanbrengen.

Swatches


Één laagje – drie laagjes.
Volgens de visagiste van Max Factor, Marie-Sophie Steenaert, kun je de lipsticks met één laagje aanbrengen als een lichte verzorgende balsem. Bij meerdere laagjes krijg je een gepigmenteerde lipkleur. Op mijn arm lijkt er niet heel veel kleur af te komen,

Lipswatches


Één laagje – meerdere laagjes: 05 Sumptuous Candy.
Sumptuous Candy is een mooie babyroze kleur. Makkelijk te dragen, en toch verzorgd.


Één laagje – meerdere laagjes:  10 Charming Coral.
Ik kan deze kleur niet beter omschrijven als Charming Coral. Een typisch gevalletje van ‘what you read is what you get’.


Één laagje – meerdere laagjes:
15 Posh Poppy.
Posh Poppy is bij één laagje een draagbare oranje kleur. Zodra je meerdere laagjes aanbrengt veranderd-ie in een felle oranje kleur. Heel gaaf!


Één laagje – meerdere laagjes: 20 Luscious Red.
Hmmm… Deze kleur is het niet helemaal voor mij. Ik vind ‘m op de één of andere manier niet mooi op mijn lippen zitten. Het lijkt alsof ik te lang op mijn lippen heb gebeten…


Één laagje – meerdere laagjes: 25 Vuloptuous Red.
Vuloptuous Red is op mijn lippen eigenlijk meer Vuloptuous Pink. Een mooie, roze frambooskleur.


De Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm geeft bij meerdere laagjes een mooie dekking. Het voelt verzorgend aan op je lippen, maar door de romigheid blijft de lipstick niet zo goed op z’n plaats zitten. Wel zijn deze lipsticks perfect voor als je met een kleurtje op je lippen wilt beginnen.

De Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm is te koop voor € 10,99. Persoonlijk vind ik deze lipsticks vrij duur voor wat je krijgt. De lipstick balm is eigenlijik meer een balsem dan een lipstick. Voor een verzorgend product is de kleur wel mooi gepigmenteerd.

Comments

comments