Review: MUA 3 in 1 eXtreme Contour Liner

Sinds het fijne budgetmerk MUA in Nederland verkrijgbaar is wil ik er steeds meer producten van uitproberen. Deze keer testte ik de 3 in 1 eXtreme Contour Liner uit. Benieuwd hoe hij werk? Lees dan snel verder!


Dit is hoe de eyeliner eruit ziet. De eyeliner is eigenlijk meer een oogpotlood en hij heeft een heel aparte, rechthoekige vorm. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om een dikke en een dunne lijn te kunnen zetten – voor 3 verschillende looks: dramatic, glamorous en ultra chic.


Hier een swatch van de eyeliner. Zoals je kunt zien is hij mooi zwart en is het mogelijk om een dikke en een dunne lijn te zetten. Het oogpotlood is ook nog eens mega creamy, dus ’t brengt heel gemakkelijk aan.


Hier de ‘dramatic’ look. Je kunt met deze eyeliner geen mooie strakke lijnen maken, zoals je met een normale eyeliner wel kunt. Voor een smokey look is ie wel echt perfect! Je kunt de eyeliner makkelijk smudgen en als een vervaagde eyeliner dragen.


Hier zie je de ‘glamorous’ look. Het aanbrengen van de eyeliner gaat zo gemakkelijk! Ik was binnen een paar minuten klaar met beide ogen. De rechthoekige vorm zorgt er echt voor dat de eyeliner heel fijn werkt en dat maakt deze eyeliner anders dan andere oogpotloden.


Ik ben heel enthousiast over de 3 in 1 eXtreme Contour Liner! Je kunt er goed mee variëren en hij werkt echt mega fijn. De eyeliner is te koop bij verschillende Kruidvat winkels en natuurlijk ook online voor € 3,49.

Comments

comments