Review: MUA Ever After – Matte Palette

Sinds kort is het Engelse budgetmerk MUA (Make Up Acadamy) in Nederland verkrijgbaar. MUA staat bekend om zijn paletten en ik heb er een getest. Het vinden van goed gepigmenteerde matte oogschaduw is lastig, dus ik was erg benieuwd.


Dit is hoe het palet eruitziet. De paletten zitten in een stevige plastic verpakking die makkelijk te openen is. De oogschaduwvakjes zijn lekker groot, dus je krijgt veel product voor je geld. 

Op de achterkant zijn de kleuren aangegeven met namen, leuk!


Ik vind de kleurcombinatie echt prachtig. Je kunt hier heel veel verschillende looks mee maken, van naturel tot smokey. De kleuren zijn mooi mat, er is geen glansje of glittertje te bekennen. Dit zie je niet vaak bij goedkope merken.


Unwrap – Butter – Bare – Taffeta – Fade
Penny – Chino – Truffle – Fog – Smoke

Zoals je kunt zien, vallen de kleuren van de bovenste rij helaas niet zo op doordat ze zo licht zijn. Voor een budget mat palet zijn de kleuren wel mooi gepigmenteerd. Ik moest wel een aantal keer met mijn vinger over de verschillende kleuren heen gaan om ze goed te kunnen swatchen.

Hier een snelle naturelle ooglook. Ik begon met de kleur Chino over heel mijn ooglid. Daarna plaatste ik Truffle in mijn crease. De kleur Smoke bracht ik aan als eyeliner boven en onder mijn oog en als highlighter gebruikte ik de kleur Unwrap in mijn binnenste ooghoek.

Ik ben heel erg te spreken over het MUA Ever After – Matte Palette. Ik pak het de laatste tijd toch wel vaak, omdat de kleuren zo mooi mat en gevarieerd zijn. Het palet kost  €7,49 en is te koop bij verschillende Kruidvat filialen en natuurlijk online. 

Comments

comments