Review: nivea reiniging

Je huid goed reinigen is zo belangrijk! Ik ben dan ook altijd opzoek naar goede reinigingsproducten. Nu viel mijn oog op de reinigingsproducten van Nivea. Ik laat je weten wat ik ervan vind.

Product 1: Verzachtende reinigingsmousse (droge of gevoelige huid)


Reiningsmousse, dat kende ik nog niet. Ik was dan ook benieuwd hoe het zou voelen.


Het voelt lekker op mijn huid. Fijn gevoel om het zachte schuim over mijn huid te verspreiden. Ontspannend is het dus zeker, maar of het echt je poriën grondig reinigt? Dat weet ik nog niet zeker. Het voelt niet echt alsof het diep doordringt maar misschien is dat ook wel beter voor een gevoelige huid. Ik ga maar eens verder met het volgende product…

Product 2: Verzachtende reinigingscrème (droge of gevoelige huid)


De reinigingscrème ruikt lekker! Op het moment dat ik deze verpakking voor het eerst zag, dacht ik dat ik een scrub in mijn handen had. Zie je al die donker roze ‘spikkeltjes’?


Ook dit spul voelt echt super fijn op mijn huid! Nadat ik de reinigingscrème heb afgespoeld voelt mijn gezicht heerlijk zacht. Het is dus inderdaad geschikt voor een droge en gevoelige huid. Ik heb zelf een gevoelige huid en deze reinigingscrème is daar zeker geschikt voor.

Conclusie: Zowel de crème als de mousse voelen heel erg fijn op mijn gevoelige – en op het moment ook droge – huid. Meestal heb ik last van een extreem droge of extreem gevoelige huid nadat ik mijn huid heb gereinigd. Maar bij deze producten voelt het alsof ik mijn huid goed heb verzorgd! Het voelt eigenlijk een beetje alsof ik het niet heb gereinigd, terwijl het wél is gereinigd! (dus verfrissend en verzorgend). Ik ben heel erg blij dat ik deze twee reinigingsproducten heb aangeschaft.

Nadat ik een week lang deze twee reinigingsproducten heb gecombineerd, voelt mijn huid echt zacht aan! Ik gebruik ’s ochtends de crème en ’s avonds de mousse.

Wat voor producten gebruik jij voor je gezicht?

Comments

comments