Review: Opi & Coca Cola

Coca Cola en OPI! Mijn favoriete frisdrank samen met mijn favoriete nagellak merk, dat moet zeker wel gaaf zijn. Ik test een kleurtje uit deze leuke collectie.


Ik vind de metallic kleur uit de OPI & Coca Cola collectie echt super leuk! Deze kleur ontbrak nog in mijn nagellak collectie. Je kunt 1 laagje aanbrengen als een soort van metallic glitter top coat, om je basic kleurtje een stoere twist te geven. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon 2 laagjes over elkaar aanbrengen waardoor je een prachtige diepe zilveren kleur krijgt. (zie foto hierboven)

Om meteen verschillende opties uit te proberen heb ik even op 2 nagels eerst een laagje turquoise van de Hema aangebracht.  Vervolgens ben ik er met 1 laagje van OPI overheen gegaan, en toen krijg ik dit mooie effect! De kleur in combinatie met de glinstering doet me denken aan een zeemeermin.
Het was lastig om de exacte kleur op de foto te zetten, maar ik kan je verzekeren dat de kleur in werkelijkheid nog mooier is!

Wat wel een klein nadeel is, is dat ik bij het verwijderen van de nagellak moeite had om de glitters weg te krijgen. Er zaten hier een daar nog wat kleine glitters, maar dat vond ik niet zo heel erg.

Er is een uitgebreide Coca Cola collectie gemaakt door OPI met 9 verschillende kleuren, waarvan deze metallic kleur er een is. Deze kleur is: My Signature is DC, NL C16.
De collectie is gemaakt ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van Coca Cola.

Hier kun je zien waar deze collectie te koop is.

Comments

comments