Review: Oriflame The ONE Colour Impact Cream Eye Shadow

Het Zweedse merk Oriflame is met een nieuwe make-uplijn uitgekomen: The ONE. In deze lijn zitten o.a. crème oogschaduws, die beloven een lange tijd te blijven zitten, zonder op te hopen in de plooitjes van de ogen. Ik testte ze uitgebreid uit.


De Colour Impact Cream Eye Shadows zitten in een glazen verpakking met een plastic draaideksel. Je kunt de oogschaduw met je vinger, maar ook met een kwast aanbrengen. Ik heb 3 kleuren getest, van links naar rechts: Shimmering Steal, Petroleum Shine en Beige Pearl. In totaal zijn er 8 kleuren verkrijgbaar. Variërend van aardetinten tot felle kleuren.


Hier zie je swatches van de kleuren. Zoals je kunt zien zijn de Colour Impact Cream Eye Shadows enorm gepigmenteerd. Met een kleine veeg breng je een hele hoop kleur aan.


De oogschaduw transformeert volgens Oriflame van een crème naar een poeder. Hier kun je heel goed de romige substantie van de crème zien. Het is heel lastig om te beschrijven hoe dit product aanvoelt. Het is een crème, maar toch ook weer een poeder. Precies wat het merk ook suggereert.

Tutorial


1. Als eerste breng ik ‘Shimmering Steel’ met mijn vinger op mijn ooglid aan.
2. Met een blending kwast plaats ik ‘Petroleum Shine’ in de arkadeboog.
3. Dezelfde kleur breng ik met een klein kwastje ook onder mijn ogen aan.
4. Als laatst gebruik ik ‘Beige Pearl’ in mijn ooghoek als een highlighter.

Test: direct na het opmaken 

Volgens Oriflame zal de oogschaduw langdurig perfect blijven zitten, zonder op te hopen in de plooitjes van de ogen. Ik ben erg benieuwd.

9 uur later


Dit was mijn ooglook na ongeveer 9 uur. Zoals je kunt zien is de oogschaduw toch in de lijntjes getrokken. Echt een tegenvaller! Ook zijn de kleuren een stuk minder intens.


Mijn mening is verdeeld over de Colour Impact Cream Eye Shadows. De oogschaduws zijn gepigmenteerd, romig en voelen fijn aan. Het maken van een ooglook gaat hierdoor ook heel makkelijk en snel. De grote tegenvaller is dat ze niet doen wat ze beloven. Een lange dag houdt de crème helaas niet vol zonder in de lijntjes te trekken. Maar met een primer eronder houden de kleuren het wel heel lang uit! Door de pigmentatie zijn ze perfect voor een avondje uit.

De Colour Impact Cream Eye Shadows zijn online te koop voor €13,- per stuk.

Comments

comments