Review: Rituals Ayurveda- en Hammam-collectie

‘Chakra Water’ en ‘Shanti Shower’. Tsja. Dat klinkt als iets waar je normaal gesproken een duur vliegticket voor nodig hebt. Happy nieuws voor jouw bankrekening: met deze vernieuwde Ayurveda- en Hammam-collectie van Rituals haal jij het verre Oosten gewoon bij jou in huis.

Shanti Shower (200 ml, €8,50) – De amandelolie in deze doucheolie voedt de huid en laat deze lekker zacht aanvoelen. En wat ruikt het lekker zoet! Zelf heb ik echt een zwak voor zoete luchtjes, dus deze doucheolie is helemaal perfect. Het enige nadeel: doucheolie schuimt niet. Mweh!


Chakra Water (50 ml, €16,50) – De inhoud van deze flacon kun je zowel gebruiken voor op je lichaam als op je bed. Zeker dit laatste is een aanrader! Het is super fijn om na een lange dag jezelf in een bed van bloemetjes te dompelen. Het geheim van dit zoete geurtje? Indiase roos en Himalaya honing.

Ayurveda Scrub (150 ml, €10) – Dit is misschien wel mijn favoriet van alle nieuwe producten. Eigenlijk gebruik ik nooit body scrub, maar door dit kleiachtige goedje ben ik om. Het ruikt niet alleen heel lekker, maar na een korte peeling (en uiteraard: goed wassen) is mijn huid zijdezacht. Voor het échte Hammam-gevoel kun je deze scrub ook gebruiken als lichaamsmasker.


Conclusie? Alle geurtjes uit deze collectie zijn heel zoet. Hoewel ik dit zelf ontzettend lekker vind, moet je hier natuurlijk wel van houden. Deze collectie is in ieder geval een aanrader voor iedereen die zichzelf graag trakteert op een Spa at Home. Of een vliegticket naar India toch écht te duur vindt.

Hebben jullie deze nieuwe Rituals-producten al gespot?

Comments

comments