Review: Sally Hansen complete salon manicure nagellakjes

Beautymerk Sally Hansen heeft weer een aantal nieuwe nagellakjes uitgebracht en ik heb het geluk dat ik drie van deze kleurtjes mag testen! Ik laat je in dit artikel swatches zien en ik vertel je wat ik van de kleurtjes vind.


Laat ik maar beginnen met mijn favoriet, de 544 Tahitian Sunset. Dit is een prachtige oranje/perzikachtige kleur die perfect is voor de lente en zomer die eraan komen. Één laagje van deze lak dekte al prima, maar ik heb voor de zekerheid een tweede keer eroverheen gelakt. Ik vind het een heel leuk kleurtje en hij bleef ook nog eens goed zitten: na drie dagen kwam de eerste beschadiging.


Dit is de 215 Shore Enough, een geel/bruinachtige kleur. Een kleur als deze had ik eigenlijk nog nooit geprobeerd maar ik vind het wel heel leuk. Dit lakje glanst heel mooi en dekt ook goed in één laagje.


Deze lak heet 171 Bleach Babe en is spierwit. Hij dekt heel goed, ook in één laagje, maar dit is echt een lakje waar je van moet houden. Witte nagellak kan heel gaaf zijn, maar ik vind het bij mezelf niet zo mooi omdat ik nogal vaak paarse vingers heb. In combinatie met witte lak vind ik dat niet mooi. Ik ga het lakje sowieso een tweede poging geven in de zomer wanneer ik geen paarse vingers heb, want hij is wel van erg goede kwaliteit!


Het eerste lakje is toch echt mijn favoriet vanwege de kleur. De lakjes dekken alle drie erg goed en het kwastje is ook erg fijn in gebruik. Ik zou ze je zeker aanraden!

Deze lakjes van Sally Hansen zijn vanaf mei 2014 te koop bij o.a. Ici Paris XL en Kruidvat. Ze kosten €10,99 per stuk.

Comments

comments