Review: Only You – Small Make-Up Palette

Ik heb altijd mijn twijfels bij grote budget paletten als deze. Vaak is de kwaliteit van de make-up niet optimaal en gebruik ik hem nauwelijks. Ik was heel erg benieuwd naar het ‘Small Make-up Palette’ van Only You en testte het uitgebreid.


Dit is hoe het palet er van de buitenkant uitziet. Heel strak en chique met een glanzend zwarte verpakking en paarse opdruk.

Oogschaduw:


Het palet is een combinatie van shimmery kleuren en matte kleuren. Zo kun je het makkelijk gebruiken voor een complete ooglook. De kleuren zijn mooi en goed gevarieerd. Ik ga zelf meestal voor natuurlijke kleuren, dus dit palette is compleet anders.

Swatches:

Wauw, wauw, wauw en wauw! Wat is dit onverwachts. De kleuren zijn echt prachtig en heel goed gepigmenteerd! De enige kleur die iets slechter gepigmenteerd is, is de mat zwarte. Voor de rest zijn de kleuren echt waanzinnig.

Ooglook:


Ook op de ogen doetde oogschaduw het perfect. De kleuren blenden fijn uit en ze zijn lekker fel. Ze komen goed tot hun recht en met het palet kun je veel variëren en verschillende kleurcombinaties uitproberen.

Blush en lipgloss:


Na het geweldige en onverwachts goede eerste deel van het palet is het nu tijd om de lipglossjes en blushes uit te proberen. Ook de combinatie van deze kleuren is mooi. Veel verschillende kleuren en texturen.

Lipgloss swatches:


Ik ben zelf nooit zo weg van lipkleuren in een palet, omdat:

1. Je neemt zo’n palet niet zo snel mee als een lipstick, dus je kunt je lippen niet bijwerken.
2. Het poeder van de blushes en oogschaduws komt snel in de lipglossjes terecht.
3. De rondjes zijn klein, dus het product is snel op. Vooral omdat je vaak veel lipgloss gebruikt.

De glossjes zijn wel heel mooi gepigmenteerd en ze voelen fijn aan op de lippen. De kwaliteit is prima en als je maar één palet zou willen aanschaffen, zit hier wel van alles in.

Blush swatches:


Ook de blushes zijn perfect gepigmenteerd en het is weer een mooie combinatie van kleuren.


Ik ben heel erg te spreken over dit palet. De kwaliteit is echt super en het palet is mega gevarieerd. Met een prijs van € 9,99 is dit, denk ik, het perfecte cadeautje voor elke make-up verslaafde, en zeker ook voor beginners! Het ‘Only You – Small Make-Up Palette’ is te koop bij Ici Paris XL.

Comments

comments