Review: Smashbox Photo Finish Primer Water

Een primer én een finishingspray in één? Jep, je leest het goed! Smashbox heeft een nieuwe primer, namelijk de Photo Finish Primer Water en ik heb ’t uitgebreid getest! 


De primer komt in een mooie plastic fles, die echt totaal niet cheap aanvoelt! Ik vind de kwaliteit van de verpakking erg chique en simpel, maar toch leuk vormgegeven. De fles bevat 116ml primer water en is siliconen-, alcohol- én olie-vrij!


De Smashbox Photo Finish Primer Water is bedoelt om je huid te primen, hydrateren en te verfrissen. Je kan de spray voor en na je make-up gebruiken voor een longlasting effect. Ook kun je de primer door de dag heen als refresher opsprayen, over je make-up heen.


Zie hier één spray op de huis. Zoals je kunt zien lijkt het product echt precies op water. Het gekke is wel, dat de huid erna vrijwel mat opdroogt! Heel apart!


En werkt de spray ook goed op je gezicht? Jazeker! Ik gebruik de Smashbox Photo Finish Primer Water met veel plezier, omdat het super snel werkt. Het product trekt snel in de huid, en zorgt ervoor dat mijn foundation goed hecht en ook langer op z’n plek blijft zitten. Precies wat ik zoek in een primer! Licht, luchtig en toch werkt ‘t.


De Smashbox Photo Finish Primer Water is nu te koop bij Douglas voor € 32,-.

Mijn make-up look:
Foundation: YSL Le Teint Touche Eclat BD20
Bronzer: Sleek Face Contour Kit Light
Wenkbrauwen: MUA Probrow Eyebrow Kit
Ogen: Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara
Lippen: Essence Lipliner – 06 Satin Mauve 

 

Comments

comments