Snor epileren met de Braun Face

Een lipstick-verslaafde blogger zoals ik, maakt vaak foto’s van haar lippen. De laatste tijd ergerde ik me heel erg aan de donshaartjes op m’n bovenlip. Tijd om deze te verwijderen en de Braun Face uit te testen!


Zie hier het plaats delict. Tijd om deze donsjes te verwijderen!


De Braun Face schijnt perfect te zijn voor het verwijderen van gezichtshaar. Het apparaat is een mini-epilator met gezichtsborstel-opzetstuk. Epilators geven me altijd zo’n naar gevoel… Het schreeuwt pijn!


Tijd om deze bad boy te gebruiken. Het werkt heel gemakkelijk! Je kunt het knopje naar links of naar rechts schuiven en dan draait de epilator in die richting rond. De pijn viel me erg mee en de haartjes waren zo verdwenen!


En voilà! Een haarvrij resultaat, en dat in minder dan vijf minuten.


Als je gaat epileren, zorg er dan voor dat je dit s ‘avonds doet. M’n huid was behoorlijk geïrriteerd en rood.


De Braun Face komt trouwens met een handig opbergtasje, een borsteltje, een speciale spiegel met lamp en het gezichtsreiniger-opzetstuk. Vooral de spiegel vond ik erg handig! Door het lichtje kon ik precies zien welke plekjes ik had overgeslagen. De Braun Face is te koop voor € 54,99.

Comments

comments