Review: Yves Rocher Repair Oil

Heb jij ook altijd zo’n last van frizzy hair? Ik wel! Daarom test ik vandaag een product van Yves Rocher waar mijn haar minder van moet gaan pluizen.

Dramaaaaa! Het regent buiten en dit is het resultaat… Mijn haar stelt echt niks meer voor! Mijn haar voelt stug, het ziet er dof uit en ’t pluist ontzettend.


Yves Rocher Hair Repair Oil schijnt hiertegen te helpen. Deze olie moet meer glans aan mijn haar geven en ’t moet ervoor zorgen dat mijn haar niet meer zo erg pluist. Ik ben benieuwd!

Ik gebruik maar een klein beetje olie uit het flesje, de olie is erg vloeibaar waardoor je niet zoveel nodig hebt. Ik breng de olie aan in mijn hele haar, van de punten tot mijn hoofdhuid, en ik laat het ongeveer een kwartiertje intrekken. Daarna spoel ik de olie uit onder de douche en was ik mijn haar met shampoo en conditioner.


Ik föhn mijn haar snel omdat ik ontzettend benieuwd ben naar het resultaat! Mijn haar voelt al een stuk zachter aan en het ruikt heel erg lekker. Het voelt net alsof ik naar de kapper ben geweest, lekker!

Wooooow! Wát een glans! Ik heb nog nooit zulk shiney hair gehad. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en ’t pluist totaal niet.


Op de verpakking staat dat het product twee keer per week aan te raden is. Daarom gebruik ik het een paar dagen later nog een keer voor optimaal gebruik. De eerst foto is genomen na de eerste keer en de tweede foto is genomen na de tweede keer. Je ziet dat mijn haar nog steeds glanst! Er komen veel minder klitten in mijn haar en mijn haar pluist amper, zelfs na een regenbui. Ik ben fan! Voortaan ga ik elke week Hair Repair Oil gebruiken.

Ken jij dit product al?

Comments

comments