REVIEW: Zoeva Naturally Yours

Als het gaat om oogschaduw ben ik groot fan van naturel kleuren. Overdag gebruik ik graag lichte kleuren en ’s avonds zet ik ze aan met een donkerbruine kleur. Het Naturally Yours nude palette van Zoeva vraagt dan ook om een review! 

Het palet is van het Duitse make-up merk Zoeva. Het palet ziet er eenvoudig, maar mooi uit. De oogschaduwkleuren zijn allemaal nude kleuren, van heel licht tot heel donker. Het zijn precies de kleuren waar ik genoeg aan heb: voor overdag de lichte kant en voor ’s avonds de donkere kant. Bij een pallet met allemaal verschillende nude kleuren gaat mijn hart dan ook sneller kloppen. Ik ben benieuwd of de kleuren uit dit palet net zo mooi zijn als ze eruitzien!

Dit is de kant met de wat lichtere nude kleuren. De kleuren hebben ook allemaal een naam, leuk!

De donkere kleuren zijn ook ontzettend mooi. In het palet zit een mix van matte kleuren en shimmer kleuren. Ik vind de matte kleuren vooral erg mooi, deze zijn perfect voor overdag.

Om te kijken hoe de pigmentatie van de kleuren is, heb ik ze geswatcht op mijn arm. Wauw! De kleuren hebben een heel goede pigmentatie, ze geven veel kleur af en zijn mega intens. Als je iets teveel oogschaduw uit het palet pakt, wordt de textuur wel een beetje korrelig. Jammer, maar door de goede pigmentatie ben ik dit al snel vergeten.

Ik ga direct aan de slag om een mooie ooglook te maken en dit is het resultaat. Ik heb voor deze look de kleuren Pure, Casual Elegance en Soft & Sexy gebruikt. Op mijn wenkbrauwbot heb ik First Love als highlighter aangebracht.

Ik ben blij met dit palet! Als je van nude kleuren houd is dit palet zeker een aanrader. Ik heb het palet bij The Make-Up Spot besteld voor €17,95.

Welke kleur oogschaduw draag jij graag?

Comments

comments