Rising stars 2015

Deze rising stars moeten we in 2015 in de gaten houden!

Bij een nieuw jaar horen nieuwe it-girls en it-boys. Deze 5 acteurs en actrices zijn de stars to watch in 2015!

Bailee Madison
Ze is nog maar 15 jaar oud, maar haar carrière zit in een sneltreinvaart. Zo was de actrice al te zien in series als Once Upon A Time en The Fosters, maar Bailee heeft nu een hoofdrol gescoord in de serie The Good Witch. Die volgend jaar te zien is. We can’t wait.

Ellar Coltrane
Deze good loocking acteur houden we maar wat graag in de gaten. Ellar is te zien in de film Boyhood, waarvoor hij 12 jaar lang werd gevolgd door een camera! Ook is de acteur genomineerd voor prijzen als de Critics Choice Award en CFCA Award.

Quvenzhane Wallis
Quevenzhane is een busy bee. Ze is nog maar 11 jaar (!), maar is klaar om de wereld te veroveren. We zagen Quvenzhane al in de films 12 Years a Slave en Beasts of the Southern Wild, waarvoor ze zelfs een Oscar nominatie kreeg. Nu schittert de jonge actrice in de film Annie, waarin ze laat zien dat ze ook nog eens supergoed kan zingen. Wij zijn heel benieuwd naar haar volgende film Fathers and Daughters.

Kaitlyn Dever
Kaitlyn startte haar carrière door gastrollen te spelen in series als Modern Family en Private Practice. Sindsdien gaat ze als een speer en scoorde ze een vaste rol in de serie Last Man Standing. Op dit moment is de 17-jarige bezig met de films Grass Stains en The Greens Are Gone. You go girl!


Jack O’Connell
Als we iemand hot vinden, dan is het Jack wel. De hottie begon zijn acteercarrière in 2005 en nu is hij off to greater things. De acteur scoorde de hoofrol in de movie unbroken, die geregisseerd werd door Angelina Jolie herself! In 2015 kunnen we hem opnieuw zien shinen in maar liefst 4 films waar hij de hoofdrol in zal spelen. Talk about breakthrough.

(Bron foto’s: Just Jared)
 

 

Comments

comments