Rita’s mega collectie voor Adidas

Adidas blijft maar samenwerken met beroemde mensen. Eerder werd er al bekend gemaakt dat het merk een collectie gaat maken met Pharrell en met ontwerpster Mary Katrantzou, maar de collectie van Rita wordt wel heel bijzonder.

Als eerst is het wel even leuk om te vertellen dat de Britse zangeres de eerste vrouwelijke artiest is waar Adidas mee gaat samen werken. Dat is dus al een hele eer voor Rita. En dat is nog niet alles, want de zangers gaat namelijk een mega collectie ontwerpen.

De collectie van Rita heeft namelijk 5 verschillende thema’s en deze worden op verschillende data uitgebracht. Je kan dus eigenlijk zeggen dat ze 5 collecties mag ontwerpen.

Als eerst ligt de “Black” lijn in de winkels op 21 augustus. Op 4 september verschijnen de lijnen “Pastel” en “Colorblock Packs”. En als laatst zijn de lijnen “Spray”en “Roses” te koop op 1 november. De namen verklappen al een beetje hoe de collectie eruit gaat zien. En hier worden wij erg blij van!  Rita zal schoenen, kleding en accessoires gaan ontwerpen en dit zal ze blijven doen tot november 2015. We kunnen dus nog heel veel Adidas spullen van Rita verwachten.

Dit is alvast de eerste foto van de collectie!

(Bron: JustJared)

Comments

comments