Sally Hansen Miracle Gel

Het Amerikaanse merk Sally Hansen komt met een nieuw product op de markt. De nieuwe gelnagellak. Deze nagellak is een revolutie in de gel technologie want je hebt namelijk geen UV-lamp nodig. Veel mensen willen mooie gelnagels maar zonder hun nagels te hoeven weken en gedoe met UV-lampen. Dankzij Sally Hansen’s Miracle gel polish kun je nu thuis gelnagels krijgen die je anders bij een salon moet laten doen! Het product is pas vanaf oktober verkrijgbaar in Nederland, maar ik was aanwezig bij het persevent en laat je alvast een kleine sneak peak zien…

Samen met Angel Xenia ben ik naar de introductie van Sally Hansen’s nieuwe Miracle gel geweest. Ik ben een echte nagel-fanaat en was daarom erg benieuwd naar het product. Gel nagels die je zelf thuis kunt aanbrengen zonder UV-lamp, klinkt ideaal!
Het event werd gehouden op de 37ste (!) verdieping van de Rembrandttoren in Amsterdam. Bij binnen komst werden we verwelkomt met een drankje en gingen we op de foto.

Je mocht de Miracle gel direct zelf testen. In de ruimte stond een lange tafel waar je een manicure kon krijgen. 


Wel moeilijk kiezen met zoveel mooie kleuren.
De kleuren combinaties mocht jezelf bepalen, en de meiden met de origineelste nagels maakten kans op een workshop at home door een nailselfie te maken en op Instagram te plaatsten. 
Op elke tafel lagen lekkere cupcakes, vers fruit en vazen gevuld met mooie bloemen.
Het uitzicht vanaf de 37ste verdieping was spectaculair.Terwijl iedereen zijn mooi gelakte gel nagels liet drogen werd er een uitgebreide presentatie gegeven over Sally Hansen’s nieuwe product.

De Miracle gel
In Amerika ligt de Miracle gel al in de winkels. Voor ons is het nog even wachten want de Miracle gel is pas vanaf oktober verkrijgbaar in Nederland. Door het mengen van bestandsdelen van gewone – en van gel nagellak heeft Sally Hansen de Miracle gel gecreëerd. Een revolutie in de gel technologie. Het product bestaat namelijk uit twee flesjes nagellak, en breng je aan in twee stappen. Stap 1 is het aanbrengen van twee laagjes Miracle gel color en bij stap 2 breng je een laagje van de Miracle gel topcoat aan. De nagellak kleur werkt niet op zichzelf, in de topcoat zitten namelijk stofjes die de color gel activeren en de nagellak doen verharden – net als echte gel nagels.

Al nieuwsgierig geworden? De Miracle gel bestaat uit 45 kleuren, verdeeld over 7 leuke collecties. Hier is alvast een sneak peak:

Runway chock: vernieuwend, trendy, pop, intensief, fel en uitdagend.
Daily delights: zoet, vrouwelijk, delicaat, yummy en smaakvol.
Love pink: zeven roze tinten, liefdevol, vrouwelijk, chic en zelfverzekerd.
Mad mod: uitdagend, feminine, chic en zelfverzekerd.
Street pastels: lief vrouwelijk en een beetje edgy.
Fired metallics: glans, intensief, glitter en kleurvol.
Flawless nudes: vijf huid en aarde tinten, naturel, onschuldig en puur.

Bij het verlaten van het event kregen we nog een goodiebag met twee Miracle gel kleuren.


Gelnagels zonder gedoe en UV-lampen klinkt natuurlijk geweldig en er komt snel een review van online!

Welke collectie spreekt jou het meeste aan?

Comments

comments