Van één jurkje naar 4 outfits

Hello again Mr. Scissors – die schaar is ondertussen mijn beste vriend. Waarom? Je kunt zo eenvoudig je outfit keuze uitbreiden met dat ding. Uitbreiden? Jup. Dit keer verknipte ik mijn rode jurkje, waardoor ik nu in één klap (knip) minstens vier nieuwe outfits heb. Misschien ook een idee voor dat ene oude jurkje dat jij achterin je kast hebt weggefrommeld?


Elke keer als ik mijn rode jurkje aandeed, dacht ik nee, dit is het toch nét niet. Dus belandde het arme ding elke keer weer op de – dit trek ik vandaag tóch maar niet aan – stapel. Toen bedacht ik me dat een rode crop top en rokje het misschien wel zouden doen en zette ik zonder al te lange twijfel de schaar erin.


En dit was het resultaat! Veel leuker toch? Nu kan ik het enige rode item dat ik in mijn kast heb hangen, op veel meer manieren combineren.


Met een wat hogere zwarte broek een paar armbandjes en slippers kan ik zo naar het strand..


…en met een short en paar stoere biker boots of All Stars is mijn nieuwe crop top ook festival proof!


Het rokje dat ik overhield is met een stoer riempje en text-tee (waar ik sowieso weg van ben) toch veel leuker dan een simpele rode jurk…..


…..en nu kan ik hem ook met een effen shirtje en opvallende ketting combineren.

Ik ben blij met het resultaat, wat vind jij?

Comments

comments