Seizoen 7 laatste seizoen PLL?!

Say what! Wordt seizoen 7 het laatste seizoen van Pretty Little Liars?

De geruchten dat er een film komt van Pretty Little Liars of dat seizoen 7 het laatste seizoen is, maken ons helemaal in de war. Wat is hier nou van waar? Lucy Hale speelt Aria in de populaire serie en maakt het een en ander duidelijk voor ons.

“Er komt misschien een film, maar seizoen 7 van Pretty Little Liars wordt zeker het laatste seizoen”, vertelt Lucy in een interview met E! News. “Het zou leuk zijn om seizoen 7 te eindigen met een movie. Dat is een droom van ons allemaal. Dat zou heel cool zijn.”

Natuurlijk moet de executive producer Marlene King nog bevestigen dat seizoen 7 inderdaad het laatste seizoen is. Wel vertelde Marlene een keer dat de PLL– producers het vaak over een film hebben en dat het haar geweldig lijkt om het script ervoor te schrijven.

Gelukkig kunnen we nog van twee seizoenen Pretty Little Liars genieten. Marlene maakte al eens eerder bekend dat we voor het begin van seizoen 7 eindelijk weten wie ‘A’ is. We zijn benieuwd! De kerstepisode van PLL wordt in Amerika op 9 december uitgezonden.

 

Comments

comments