Selena Gomez: nieuwe nummer over Justin

Selena Gomez heeft een nieuwe single uitgebracht. De zangeres is heel open over het emotionele nummer en vertelt wat haar ex Justin Bieber ervan vindt.

Selena Gomez is terug met nieuwe muziek. 6 november kwam haar nieuwe nummer The Heart Wants What It Wants uit met videoclip. Haar nieuwe song is een emotioneel lied. In een interview met Ryan Seacrest vertelt de zangeres over de track en wat haar ex, Justin, van het nummer vindt.

“Justin heeft het lied gehoord en de video gezien. Hij vindt de song heel mooi, maar hij vond het moeilijk om de clip te zien”, vertelt Selena.

Over haar relatie met Justin zei de popster het volgende: “We hebben allebei verkeerde keuzes gemaakt en zijn daardoor door een moeilijke tijd gegaan, maar we werden er allebei alleen maar sterker van. Ik steun hem en dat zal ik altijd blijven doen. Als Justin verdrietig is ben ik dat ook en als hij blij is ben ik ook blij. Ik wil niet dat er ooit iets slechts met hem gebeurt, dat zou me pijn doen.”

Selena en Justin kunnen niet zonder elkaar maar ook niet met. In februari 2011 werden de twee zoenend gespot en sindsdien hebben ze een knipperlicht relatie.

Comments

comments