Selfie queen Kim Kardashian geeft fototips

Selfie queen Kim Kardashian legt uit hoe je de perfecte selfie maakt. Check hier meer!

Kim Kardashian is een pro in het maken van foto’s van zichzelf. Met de 1200 foto’s die in haar boek Selfish (april 2015) komen, mag je haar de queen van de selfies noemen. In de foto’s die Kim neemt, ziet ze er altijd flawless uit. In een interview met Cosmopolitan UK legt de realityster uit wat het geheim is achter de perfecte selfie.

“Ik vind een selfie in de spiegel altijd het mooiste, omdat je dan de hele outfit kan zien. Als je een selfie maakt, is het belangrijk om de camera ver genoeg te houden en om een goede hoek te kiezen”, legt Kim uit. Daarnaast vindt ze dat een duckface je in een goede mood brengt voor een selfie.

Omdat Kim vaak wordt gefotografeerd, is ze er altijd op voorbereid om goed op de foto te komen. “Always have sunglasses. Als je twijfelt, neem een zonnebril mee. Daarnaast zijn sieraden ook belangrijk, maar je moet niet teveel dragen. Ik vind dat je gewoon één statement piece moet dragen en het verder simpel moet houden.”

Momenteel is Kim Kardashian samen met haar zusjes Khloé en Kourtney, druk bezig met het promoten van nieuwe kleding van hun Kardashian Kollection. Check hieronder een paar pics van de collectie, de rest kan je hier bekijken.

(Bron foto’s: Just Jared/ Instagram/ Ellen Von Unwerth/Kardashian Kollection at Lipsy)

Comments

comments