Sexiest Man Alive 2014 bekend

Een van deze acteurs is uitgeroepen tot Sexiest Man Alive en de andere hottie heeft de titel al meerdere keren geweigerd. Check hier meer.

Ieder jaar kiest entertainmentblad People de heetste man van het jaar uit. Vorig jaar nam Adam Levine nog de award voor Sexiest Man Alive mee naar huis, maar dit jaar gaat de award toch echt naar Chris Hemsworth. De acteur vond het zelf best grappig dat hij was verkozen tot heetste man en moest er hard om lachen toen hij het nieuws hoorde.

Andere mannen die al eens zijn verkozen tot hottie van het jaar zijn Ryan Reynolds, Channing Tatum en Bradley Cooper. Heel opvallend (volgens ons) is dat Ryan Gosling er niet tussen staat. Maar dit komt omdat de acteur de award al meerdere keren heeft geweigerd!

Een insider vertelt aan The Wrap dat Ryan de award niet wil hebben, “Ze hebben het al een paar keer geprobeerd, vooral tijdens zijn grote jaar in 2011. Maar Ryan is te serieus en kunstzinnig voor deze award”, laat de bron weten.

Ryan en Chris zijn allebei superhot. Had de award eigenlijk naar Ryan moeten gaan of vind jij het terecht dat Chris hem won?

(Bron foto: Just Jared)

 

Comments

comments