Shay Mitchell over besties

In de serie Pretty Little Liars zijn de meiden onafscheidelijk, maar ook in real life zijn Lucy Hale, Shay Mitchell, Troian Bellisario en Ashley Benson elkaars besties!

De 4 actrices zijn voor het filmen van de populaire serie PLL non-stop bij elkaar. Je zou bijna denken dat ze elkaar een beetje zat zijn, maar volgens Shay Mitchell is dat absolutely not the case.

“I love those girls”, vertelt Shay in een interview met J14. “Het is geweldig dat we er altijd voor elkaar zijn en elkaar supporten. Ik ben heel blij als Ashley een nieuwe filmrol krijgt en vind het geweldig dat Lucy bezig is met country muziek. We zijn allemaal heel verschillend, maar dat vieren we juist.”

Shay en de andere liars begonnen 5 jaar geleden aan de opnames van de show. De crew kent elkaar al zo lang, dat het volgens Shay bijna als een tweede familie voelt. “We hebben samen al zoveel meegemaakt. Met de crew, met de schrijvers, met iedereen. Ze zijn letterlijk mijn tweede familie geworden!”

De brunette vertelde ook dat ze altijd vrienden zal blijven met de meiden, ook als de show al is afgelopen. “We hebben een groot gedeelte van ons leven met elkaar gedeeld, there is no way that we can’t be friends.”  So sweet!

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments