Shay Mitchell over plannen na PLL

Actrice Shay Mitchell speelt Emily in de populaire serie Pretty Little Liars. Ze vindt het acteren geweldig, toch denkt ze ook alvast na over wat ze wil gaan doen als de serie is afgelopen. Check hier meer.

Shay Mitchell brak door met haar rol in Pretty Little Liars. De actrice vindt het geweldig om in de show te spelen, maar denkt ook alvast na over wat ze wil gaan doen, als PLL is afgelopen. “Ik zie mezelf wel in een villa wonen in Italië. Ook lijkt het me geweldig om een succesvol merk te hebben. Het maakt me niet uit of ik dan wat ga doen met kleding of decoraties”, legt Shay uit in een interview met Flaunt Magazine. Wat de brunette verder heel belangrijk vindt, is dat alles wat ze in de toekomst gaat doen, een positieve boodschap moet hebben. We agree.

In het interview vertelde de actrice ook wat ze ervan vindt om Emily te spelen, een tiener die op meisjes valt. “Ik vind de rol geweldig. Ik krijg iedere dag veel tweets van fans, die vertellen dat ze zich meer begrepen voelen door Emily. Ook vertellen meiden dat ze het fijn vinden dat Emily geen steroptype is”, vertelt Shay.

Gelukkig hoeven we nog lang niet afscheid te nemen van Shay. Pretty Little Liars gaat zeker nog door tot 2016 en gezien het succes, misschien nog wel langer. We hope so!

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments