Shop & tell: eBay aankopen

Mensen shoppen al jaren dingen via eBay. Ik ben vrij laat, maar nu ik de smaak te pakken heb, kan ik niet meer stoppen. Weten wat ik de afgelopen tijd op eBay heb gekocht?


Ik hou van leuke iPhone hoesjes met printjes. En gelukkig heb je op eBay heel veel leuke! Deze twee heb ik laatst gekocht. Deze waren maar €0,75 cent per stuk. Say whaaaat!?


Ik heb zelf al een keer een hand chain gemaakt. Voordat ik die zelf had gemaakt, bestelde ik deze via eBay voor €0,75.


In mijn sieradenbakje vind je heel veel turqoise ringen, maar er kunnen nog altijd wat meer bij ;-). Toen ik deze Tibetaanse flower ring zag, heb ik ‘m gelijk besteld. Je zult het niet geloven, maar ik heb er maar €1 voor betaald.


Zoals jullie weten maak ik zelf graag ringen. Deze zilveren ringen waar je zelf een steentje op plakt, komen daarom goed van pas. Er zaten 10 in een zakje, dus ik kan binnenkort weer wat leuke ringen maken!


Ik was al zo lang op zoek naar deze kettingen. En tadaaa, daar waren ze dan! Ik kon niet kiezen tussen deze twee kleuren, dus heb ze maar allebei genomen. Waarom ook niet als ze maar €1,85 per stuk kosten?

Zo, dit waren mijn laatste eBay aankopen. Mocht je zelf via eBay willen shoppen moet je 1: geduld hebben. Meestal duurt het 2 tot 3 weken voordat je bestelling binnen is. En 2: vink de tab ”free shipping” aan als je gaat shoppen. Zo hoef je geen verzendkosten te betalen! Even geduld dus, maar dan heb je ook super leuke low budget aankopen :).

Comments

comments