Shop & Tell: M.A.C en KIKO

Het is alweer een tijd terug sinds ik een shop & tell heb gedaan. Hoog tijd voor een nieuwe beauty haul dus! Ik laat je mijn nieuwste makeup producten zien.

M.A.C 


De M.A.C spulletjes heb ik niet gekocht, maar gekregen. Vorige week was ik aanwezig bij Extrema Outdoor en mocht ik met M.A.C mee behind the scenes. Super lief dat ik deze goodies mee kreeg. Ik moest dat natuurlijk meteen even testen!


Allereerst deze M.A.C Ultimate Lipstick in Vogue en Violet. Ik hou van deze kleur, vind het echt prachtig. Op mijn wishlist staat trouwens nog de lipsticks Twig, zo mooi!


Verder kreeg ik ook een mascara, heb nooit een M.A.C mascara gebruikt, dus ben benieuwd. Het is trouwens de False Lashes Extreme Black Mascara. Je koopt ‘m hier. 


Ahh, mijn eerste dazzleglass! Zo’n 5 jaar geleden zocht ik altijd blogposts en vlogs op over M.A.C’s dazzleglass, maar uiteindleijk heb ik er nooit eentje gekocht. Dit is de kleur Funtabulous. Je kunt ‘m vinden bij Douglas, Bijenkorf of de M.A.C Store.


En zie hier ook mijn eerste M.A.C Nail Laquer. De nagellak dekt in twee laagjes. Fabulous Fete is een prachtige zilveren kleur met gouden glittertjes.

KIKO


KIKO is laats geopend in Rotterdam. Natuurlijk wilde ik meteen langs gaan en toevallig hadden ze ook een mega sale. Op bijna alle producten uit de winkel was er 50% korting. Love it!


KIKO Velvet Mat Lipsticks zijn één van mijn favoriete lipsticks. Ze kosten € 6,90 per stuk, maar dan heb je ook wat. Ik vind deze lipstick soort van de budget variant van M.A.C. Dit is de kleur 604, een fel oranje kleur.


Ik krijg van vriendinnen vaak de vraag hoe je de verpakking openmaakt. Klik op de bovenkant en daarna kun je de lipstick er via de onderkant makkelijk uittrekken. Easy peasy.


Mijn mini lipliner obsessie is nog niet voorbij. Voor € 1,20 scoorde ik deze mooie kleurtjes. De roze is kleurnummer 711 en de paarse 715.


En de laatste aankoop is dit KIKO Color Fever Eyeshadow Palette. Volgende week verschijnt er een review over dit palletje op Fashionista. Houd de website goed in de gaten!

Comments

comments