Shop & Tell: Maasmechelen Village

Zoals je hier hebt kunnen lezen heb ik samen met Angels Anouk, Femke, Graciéla en Jennie Maasmechelen Village bezocht. Natuurlijk hebben wij in deze outlet heaven heerlijk geshopt! Check snel onze aankopen.

Jennie


Als eerste haalde Jennie dit super schattige broekje bij Maje. Origineel was het broekje €110,-, maar Jennie nam hem voor €35,- minder mee.

Jennie’s tweede en tevens laatste aankoop is nog zo’n mooi broekje. Dit super schattige shortje is ook van Maje en ik vind hem echt prachtig.


Hier zie je de stof close-up. Zo mooi al die pailletten. Het broekje was afgeprijsd van €95,- naar €57,-. Ook was er een leuke actie in de winkel waar je 20% korting kreeg als je 2 items kocht. Score!

Anouk

Anouk is momenteel flink aan het sporten en kan dus wel wat nieuwe sportitems gebruiken. Ze ging lekker los in de Nike Store. Zo haalde ze onder andere deze sportbroek (afgeprijsd van €60,- naar €21,-) en dit sportshirt (afgeprijsd van €30,- naar €21,-).


Als laatste ging ze met dit paar sportschoenen naar huis. Een mooie combi van turquoise en zwart. De schoenen waren afgeprijsd van €50,- naar €35,-.

Femke


Op het moment dat we in de Nike Store bij de schoenen afdeling waren viel mijn oog op dit paar sneakerwedges. Deze juweeltjes schreeuwde Femke’s naam. Girly gympen, perfect! Femke was opslag verliefd en nam dit paar mee naar de kassa.


De print en de combinatie met het mintgroen is echt gorgeous. Mooie aankoop Fem! De sneakerwedges waren afgeprijsd van €120,- naar €70,-.


It’s so fluffy I’m gonna die! Femke kocht bij de Hunkemöller deze super schattige schapensloffen. Ze nam ze mee voor een koopje. De sloffen waren afgeprijsd van €12,95 naar €10,-.

Graciéla

Graciéla deed wel een hele speciale aankoop, namelijk bij Karen Millen. Wat zal er toch in de tas zitten?


Het is deze prachtige clutch. De clutch is zilver/goudkleurig en van leer. Met het mooie aztek achtige reliëf is het echt een plaatje.


De originele prijs van de clutch is €140,-, maar Graciéla heeft hem voor €85,- weten te scoren. Een super deal voor zo’n mooi exemplaar.

Xenia


Als laatste mijn eigen aankoopjes. Naast Anouk ben ik ook los gegaan in de Nike Store. Als eerste haalde ik deze bidon. Ik vind hem zo bijzonder en hij lijkt me mega fijn. De bidon was niet afgeprijsd en kostte €11,-.

Jennie vertelde me dat deze broekjes heel fijn zijn om in te sporten, dus ik moest er wel eentje meenemen. Het broekje was afgeprijsd van €36,- naar €24,-.


Ook ging ik voor een Nike Dry-Fit driekwart sportbroekje. Ik sport ongeveer drie á vier keer per week en ik ben dol op dit soort broekjes. Het broekje was afgeprijsd van €60,- naar €42,-. Geen koopje, maar zeker weten een goede investering.


Als laatste ben ik voor nóg een sportbroek gegaan. Dit maal een lange variant. Ideaal voor de winter. Hij was afgeprijsd van €55,- naar €38,-.


We hebben het super naar ons zin gehad in Maasmechelen Village. Als je luxe producten wilt kopen tegen een lage prijs moet je hier echt even langs gaan!

Comments

comments