Shop & Tell: Primark Enschede

Vorige week waren Rebeca en ik aanwezig bij de opening van de nieuwe Primark in Enschede. Het report van deze opening kun je hier vinden. In deze shop & tell laat ik je zien wat ik allemaal bij deze Primark heb gekocht.


Als eerst spotte ik dit super lekkere fluffy vest. Ik was al een tijdje op zoek naar een lekker comfy wit vest, dus deze is helemaal perfect. Ik nam hem mee voor maar €15,-.

Hetzelfde model nam ik ook mee in het zwart.


Ik ben gek op gekleurde jasjes. Dit mooie mintgroene jack met blauw bloemendesign kocht ik voor €9,- in de sale.


Ik draag altijd spijkerbroeken van de Primark. Mijn favoriete model is de ‘Ultra Soft Super Skinny ’. Je hebt ze in allerlei kleuren en prints en dat voor maar €13,-. Het fijne van deze broeken is dat ze lekker stretchy zijn en dat de maten verschillen in short, normal en long. Waardoor je voor iedere beenlengte de perfecte broek kunt vinden. Ik heb bijvoorbeeld korte benen, waardoor de short versie voor mij echt perfect is! I love Primark.Deze twee kettingen wist ik te scoren voor maar €2,- per stuk. Prachtig en budgetproof, ook wel mijn favoriete shopcombi.


Als laatste kregen we deze canvastas van de Primark, omdat we aanwezig waren bij de opening. Primark Enschede is een fijne en ruime winkel en is zeker een bezoekje waard. Wat vindt jij van mijn Primark aankoopjes?

Comments

comments