Shoplog Londen

Ik ben in december 18 jaar geworden en heb toen van mijn ouders een weekendje Londen gekregen. Het leek mij leuk om in het voorjaar te gaan dus ben ik twee weken geleden met mijn moeder in Londen geweest. Wat een top weekend! Natuurlijk hadden we ook een ‘Shop Day’ ingepland. Dit artikel is mijn shop diary, de Londen editie. 

Schoenen


Ik wilde deze Air Max al een tijdje kopen, maar ik vind ze nogal prijzig en daarbij was mijn maat nergens meer te verkrijgen. Maar toen ik ze in Londen zag was mijn maat er toevallig wel. Ik twijfelde nog steeds omdat ze zo duur zijn. Op dat moment kreeg ik een soort van ‘YOLO-gedachte’, haha. Ik vind ze mooi en ik moest nieuwe gympen hebben, dus heb ik ze gewoon gekocht ondanks de prijs.


Ik ben echt verliefd op deze schattige sandalen. Dit was echt meant-to-be. Ik was opzoek naar mooie sandalen en het liefste wit. Deze zijn van River Island, en toevallig was alleen mijn maat nog verkrijgbaar, wat een mazzel!

Kleding


Victoria’s Secret! Tuurlijk moest ik daar heen. Ik was zo benieuwd naar de winkel, en de winkel was ook inderdaad prachtig. Het personeel was echt heel klantvriendelijk en behulpzaam. Eerst wilde ik een bikini kopen, maar dit was er niet meer in mijn maat. Toen zag ik dit badpak en heb ik die ook maar gepast. Eigenlijk heb ik nog nooit echt een badpak gepast, maar nu deed ik het toch maar want het zag er zo mooi uit. Uiteindelijk liep ik de winkel uit met een badpak waar ik super blij mee ben!


Dit beachy top kocht ik bij Pull&Bear. Crochet zie je dit seizoen regelmatig voorbijkomen. Het lijkt me mooi om over mijn badpak of bikini te dragen. Maar ik ga dit ook gewoon dagelijks dragen, bijvoorbeeld met een simpel zwart shirtje eronder. Heb je al gezien hoe Rebeca haar crochet top combineerde?

Ik was kwam helemaal in de zomer stemming door het mooie weer in Londen. De top op de linker foto is van Forever21 en de top op de rechter afbeelding van Pull&Bear.

Shop hieronder de Londen zomer look.


Toevallig is Jessy laatst ook naar Londen geweest haar shoplog vind je hier.

Comments

comments