Shopping: mijn 5 favoriete nieuwe aanwinsten

De zomer staat voor de deur en ik heb de afgelopen weken een aantal hele leuke nieuwe items gescoord voor mijn favoriete seizoen van het jaar! Ik laat je mijn favorieten zien.


Deze Céline look alike tas van Followfashion is echt per-fect. Hij heeft een mooie, beetje chique uitstraling en past door de kleur eigenlijk bij iedere outfit. Ik vind het vlechtje aan de rits een heel leuk detail.


Dit is mijn eerste bikini voor deze zomer. Ik vind het altijd een ramp om de goede bikini te vinden maar met dit exemplaar van Rio de Sol ben ik super blij.


Deze roze trui met kraaltjes is lekker girly en daar hou ik van. Heel fijn voor de zomeravonden of de wat koudere dagen die de zomer in Nederland helaas wel eens heeft. Hij is van het merk Monsoon en ik kocht hem bij de V&D. Leuk detail: de kraaltjes zijn glow in the dark!


‘Mermaids don’t do homework’ staat er op het borstzakje. Hoe leuk is dat? Het perfecte basic shirt voor deze zomer. Ik kocht hem bij Brandy Melville in Amsterdam.


En last but not least: dit jurkje met zomerse print van de webshop SheInside. Ik ga deze met mooie sandalen dragen en ’s avonds is ‘ie heel leuk met een spijkerjasje.

Welke van mijn aanwinsten vind jij het leukst?

Comments

comments