Shopping with Sophia: Lentetrends

Afgelopen weekend ging ik een dagje shoppen op de Kalverstraat in Amsterdam. Ik shop 95% van de items uit mijn kledingkast online, maar soms is een winkel bezoeken ook leuk voor de afwisseling. Het leek mij een handige manier om een aantal lentetrends van 2015 met jullie te delen!

Dit model muiltjes werden afgelopen lente al geïntroduceerd en dit jaar zijn ze NOG populairder. Een strak en minimalistisch design is wat ze zo populair maakt: één van de grote trends deze lente.

(Oversized) cat-eye zonnebrillen zijn ook dit voorjaar helemaal hot, naast de ronde hippie-brillen. (Tip: bekijk de zonnebrillen afdeling van Urban Outfitters eens).

Gladiator sandaaltjes zien we al een aantal jaren voorbijkomen, vooral de exemplaren met platform waren erg populair. Ook voor dit jaar geldt weer: laced-up gladiator sandaaltjes zijn hip!

En van de sporty trend zijn we dit voorjaar nog niet af. Gelukkig maar, want persoonlijk vind ik dit een fijne look! Zo draag ik hier een losse top gecombineerd met een hoge broek van Forever21. De outfit zit lekker en de broek accentueert mijn figuur.

Shop hier de items:

Comments

comments