6 Tips voor langere slankere benen

Elke dag naar de sportschool gaan is natuurlijk de beste tip, maar dit kost wel veel tijd en het duurt een tijdje voordat je resultaat ziet. Plus, sommigen van ons hebben gewoon van zichzelf wat vollere of gespierdere benen, niks mis mee! Wil je er toch optisch langere slankere benen? Follow my tips en je houdt iedereen voor de gek!

1| High waist broeken


Ik ben helemaal weg van high waist broeken, zoals deze die ik hier draag. het zit heerlijk (yay!) en doordat mijn benen langer lijken zien ze er automatisch in verhouding ook slanker uit. Op mijn wish list staat nu nog een high waisted mom jeans.

2| Hakken


Hakken maken je benen langer en ook gelijk een stuk slanker. Het hoeven niet perse hakken van 15 cm te zijn, bij lage hakken zie je ook al verschil.

3| Losjes & Oversized
Dit klinkt misschien een beetje onlogisch, maar het werkt dus echt: een boyfriend jeans laten je benen slanker lijken. Boyfriendjeans + hakken = het recept voor optisch slankere benen. Natuurlijk niet alleen boyfriend jeans, maar ook andere losse broeken! Ook een oversized trui laat je benen in verhouding dunner lijken, als je het (goed) combineert met een strakke broek of een kokerrok.

4| Verticale strepen
Horizontale strepen laten je voller lijken, terwijl verticale strepen je juist slanker laten lijken. Mooi excuus om een mooie jumpsuit te kopen met verticale strepen!

5| Free your ankles


Vouw de uiteindes van je broekspijpen een beetje op een tádáá: optisch dunnere benen! Daarnaast staat het ook nog eens stylish. Ik vouw al een jaar bij bijna al mijn jeans te broekpijpen om, ik vind het net een tikje leuker staan. En daarbij lijken mijn benen dus slanker!

6| Mat
Net zoals de tip over de richting van de strepen hebben glanzend en matte stoffen ook een tegenovergesteld effect. Glans maakt je voller voller, terwijl mat het tegenovergestelde doet.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om dat je lekker in je vel zit, slank, voller, kort of lang. Maar het blijf leuk dat je met je kleding kleine optische trucjes kunt uithalen, toch? Wil je hier nog meer over weten? Ook Marloes geeft je een paar tips om langer te lijken.

Comments

comments