How to: snelle knot zonder elastiek

Ken je het probleem dat je je haar graag uit je nek wilt hebben, maar je een elastiekje bent vergeten? Ik heb hier een heel simpele oplossing voor gevonden! Nu kun je binnen 1 minuut een simpele, strakke maar toch een leuke knot maken.


Ik vergeet zó vaak om een elastiekje mee te nemen… Dan zit ik in de les of ik ben aan het winkelen en dan ben ik mijn lange haar ineens zat. Tot ik op een dag deze knot bedacht! Nu heb ik nooit meer een elastiekje nodig en kan ik makkelijk mijn haar opsteken.


Stap 1: Pak al je haar vast.
Stap 2: Draai de gehele ‘staart’ rond.
Stap 3: Draai deze gedraaide ‘staart’ nu om zichzelf heen.
Stap 4: Nu heb je, als het goed is, het gedraaide deel in een rondje gedraaid.
Stap 5: Trek het overige haar, dat niet is meegedraaid door het gat van de knot. Trek hard aan deze pluk, zodat de knot stevig op je hoofd blijft zitten.

Tadaaa! Een megasnelle en simpele knot zonder elastiek. Ik gebruik deze methode eigenlijk elke dag. Ga jij ’m ook uitproberen?

Comments

comments