London

Sophia: “Deze winkels moet je bezoeken in London!”

Je kunt in London alleen naar Oxford Street gaan (pretty amazing), maar de stad heeft meer te bieden! Dit zijn mijn favoriete winkels op het gebied van high fashion, street wear en vintage.

Eén dag had ik om te shoppen in London met één van mijn vriendinnen. Natuurlijk zou ik wel alle toffe winkels willen bezoeken, maar dat kon niet, dus moest ik keuzes maken. Als ik weinig tijd heb, zijn dit de winkels die ik zéker bezoek!

london

#1. Dover Street Market

Dit is mijn favoriete winkel, want wow! Het interieur en de visual merchandising zijn geweldig: het is alsof je een museum binnenloopt. Ik raad iedere modeliefhebber aan om deze winkel binnen te stappen zodra je in London bent. Dover Street Market verkoopt allerlei designers van high end (Balenciaga, Margiela en Vetements) tot betaalbare merken zoals Comme Des Garçons Play. Dover Street Market is de kans om alle prachtige designer collecties in het echt te bewonderen. Schrik niet van de prijskaartjes.

18-22 Haymarket, London SW1Y 4DG

 

london

#2. Camden Market

Deze markt in Shoreditch zit vol met kunst, eettentjes van verschillende culturen en vintage winkels. De prijzen zijn niet spotgoedkoop, maar gegarandeerd dat je er een uniek vintage kledingstuk vindt! Je vindt er ook veel boho sieraden en kunst.

 Camden Lock Pl, London NW1 8AF

london

#3. Selfridges

Dit is een warenhuis waar je vast al eens over gehoord hebt. Hier worden merken zoals Topshop verkocht. Maar wist je ook dat op de contemporary menswear afdeling bijvoorbeeld Yeezy Season kleding hangt? Zeker een kijkje nemen waard dus! Misschien niet om echt iets te kopen, maar het is altijd tof om even de kwaliteit in real life te inspecteren ;-). Bovendien is op dezelfde verdieping een enorm aanbod aan sneakers, waaronder limited edition designs. Mijn favoriete merken op deze verdieping waren Bape en Billionaire Boys Club.

Selfridges, 400 Oxford St, London W1A 1AB

Wat zijn jouw favoriete winkels in London?

Nieuwste trend: de sleeveless sweater is terug!
6 Manieren om de all pink trend te dragen

Comments

comments