streetstyle

Sophia: “Dit is de “Holy Grail” streetwear app”

Streetstyle kopen kan zó een struggle zijn omdat het vaak super duur en snel uitverkocht is. Op zulke momenten is deze app jouw grootste vriend!

streetwear


Zó werkt het
Grailed is een soort Marktplaats voor streetwear. In de Apple appstore kun je de app vinden onder “Grailed – Buy and Sell Men’s Clothing”. Dat het herenkleding is maakt wat betreft de streetwear niet zo veel uit: veel kleding is namelijk unisex. Als je naar een bepaalde sneaker op zoek bent raad ik deze app niet aan, tenzij je maat 41 of hoger hebt. De service is gratis en ook super handig als je zelf ooit toffe kledingstukken wilt verkopen. 6% van het bedrag gaat naar Grailed en 3% naar PayPal voor de transactie. Het enige wat je nodig hebt is een PayPal account! PayPal beschermt jou en de (ver)koper: mocht er een oplichter tussen zitten, PayPal has your back. ;)


Browse door tientallen (designer)merken
Ik kan serieus urenlang rondkijken naar alle toffe finds in deze app. Je komt er van alles tegen: “drops” die ik nog niet eens kende, of super oud/zeldzaam zijn. Wat mij erg opvalt is dat de kleding er voor een acceptabele prijs verkocht wordt door de verkopers. Er zitten streetstyle brands tussen van Supreme tot Bape en er worden ook designer items verkocht van merken als Balenciaga en Margiela. Check de lijst van merken hier.

 

Cijfer app: 9/10: ik zou hem een 10 geven als er ook een plek was voor women’s wear!

 

streetwear

 

Waar koop jij jouw streetwear finds?

6 Fashion jobs waar elk meisje van droomt
> Odette: Zo combineer ik mijn roze pantalon

Comments

comments